Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

El Campello LOCAL

El Club de Pilota Valenciana disputarà la final de «Palma», a porta tancada

 CPVEC
 L'equip finalista
CPVEC
L’equip finalista

El Club de Pilota Valenciana del Campello ha aconseguit el pas a la final de la XXVIII Lliga a Palma, Trofeu Diputació d’Alacant, després d’imposar-se a Xixina per 10 jocs a 7, dissabte passat a la pista del «carrer artificial» de Tibi , en partida corresponent als «play-off» pel títol, a què opta el nostre equip després d’haver superat a Crevillent en quarts de final.

En un disputat i emocionant partit, l’equip format Jesús, al «traure»; i Tonet, Dani, Pasqualet, Joan Carles i la Llúcia, al «rest», van aconseguir merescudament un lloc a la finalíssima de 3a categoria, que disputaran contra Parcent, el proper diumenge 23 d’agost, a les 10 h. del matí, a la localitat de Tibi.

Com es podrà observar, el conjunt campeller compta entre els seus components amb Lucía Armengol González, la primera fèmina que disputa una competició oficial en el denominat «joc a ratlles», que es desenrotlla al carrer.

Aquesta fase final del campionat es desenvoluparà a porta tancada per l’actual situació d’emergència a causa de la pandèmia del coronavirus i només podran accedir a la pista de joc els protagonistes i equip tècnic.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *