Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

LOCAL Mutxamel

Mutxamel difon documents de l’Arxiu Municipal

L’Ajuntament de Mutxamel edita fullets divulgatius dels documents que es troben a la secció local de l’Arxiu Municipal amb la col·laboració de la Diputació d’Alacant.

L’Ajuntament de Mutxamel mitjançant l’Arxiu Municipal ha iniciat una col·lecció per a divulgar els documents que es troben a la secció local de l’Arxiu Municipal i donar-los a conéixer entre la població a través d’uns fullets en format pdf, que es poden descarregar en la web municipal Mutxamel.org i de la distribució gratuïta entre les persones interessades.

El regidor Rafael García Berenguer manifesta que  una de les funcions de l’Arxiu municipal és facilitar a la població i persones interessades la difusió del material documental que hi conserva, sobretot aquell que  dona a conéixer i posa en valor el nostre patrimoni.

Els primers fullets  arrepleguen documentació que fa referència a l’edifici de la Casa Consistorial, construïda en la dècada dels quaranta;  el C/ Carnisseria; Actes plenàries; i a la fototeca que s’hi conserva.

Per a l’edició dels  fullets s’ha comptat amb una subvenció de la Diputació d’Alacant  de 1.500 € dins de les seues ajudes per a foment de la llengua i cultura valenciana, de l’anualitat 2020, sota la denominació “Edició d’una col·lecció per a divulgar els documents que es troben a l’arxiu”.

Els fullets es distribuiran en els centres de primària i secundària del municipi i les persones interessades poden demanar-los a l’arxiu municipal a partir del dilluns 28 de setembre.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *