Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

LOCAL Mutxamel

Compromís per Mutxamel s’absté en la votació dels pressupostos per a facilitar la seua aprovació

Opinión

Regidors de Compromís a l’Ajuntament de Mutxamel

Compromís Mutxamel

En primer lloc, volem mostrar el nostre agraïment a tot el personal que ha estat treballant en l’elaboració d’aquests pressupostos en les condicions que ens ha tocat treballar a tots a causa de la COVID 19.

Volem destacar, a més a més, que per primer any gran part de les esmenes que els grups de l’oposició hem presentat han sigut arreplegades en els pressupostos per a 2021.

Compromís per Mutxamel ha presentat unes esmenes per valor de 822.983,71€, de les quals s’han acceptat un 67% d’aquest valor, aquestes esmenes estan enfocades a millorar la vida dels veïns i veïnes de Mutxamel, després de la situació tan crítica que ens ha tocat viure.

Ens hem abstés en la votació per a facilitar que els pressupostos tiren endavant, tot i que considerem que s’ha de ser més ambiciosos per afrontar projectes que des de fa anys es reclamen i s’ha de treballar més i millor.

Des de Compromís no hem deixat de reivindicar la necessitat d’un esforç major de l’equip de govern que any rere any hem vist com passava de llarg. Entre les quals es troben: Estudi de mesures per a donar solució a les àrees deprimides de Mutxamel, projecte per a un mercat dinamitzador de l’entorn, millora de les infraestructures culturals, espais per aparcament. Així com una millora en la direcció i gestió dels recursos municipals, un projecte esportiu que dinamitze les nostres instal·lacions, posada en marxa del Centre de Dia, una millora decidida per a les infraestructures hidràuliques del nostre municipi, una millora en la direcció i gestió dels recursos municipals, impuls decidit pel comerç local i les zones industrials. Propostes i projectes que acompanyen a altres que Compromís hem anat plantejant encaminades a fer més atractiu Mutxamel per invertir i viure, per millorar les condiciones de vida i crear possibilitats d’ocupació per als nostres veïns i veïnes. 2 Perquè per a Compromís per damunt de tot estan les persones.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *