Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

LOCAL Mutxamel

Compromis Mutxamel «El centre de dia Sant Pere de Mutxamel prompte serà una realitat. S’acabarà així amb 10 anys de inactivitat i els 1.300.000€ invertits començaran a amortitzarse»

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives que ostenta Mónica Oltra ha anunciat un pla d’infraestructures socials, gràcies al qual el centre de dia Sant Pere de Mutxamel prompte serà una realitat. S’acabarà així amb 10 anys de inactivitat i els 1.300.000€ invertits començaran a amortitzarse.

Lluís Pastor portaveu de Compromís per Mutxamel mostra la seua satisfacció “ perquè gràcies al pla impulsat per la Conselleria el centre de dia per fi comença a ser una realitat”. Perquè cal remarcar que aquest Centre de dia va ser construït per l’Ajuntament en el any 2011, i a hores d’ara encara no s’ha pogut posar en funcionament, després de 1.300.000 invertits i 10 anys d’inactivitat.

Com bé reconeix en una entrevista l’actual regidora de majors, ha sigut el director general de centres socials, Enric Joan, qui s’ha posat en contacte amb l’alcalde de la localitat per a mostrar-li l’interès de la Conselleria per a solucionar les deficiències que presenta el centre actualment, i així poder posar-lo en funcionament al més prompte possible.

Segons Conxi Martínez, regidora de Compromís per Mutxamel, “resulta incomprensible que després d’alliberar el centre de l’empresa adjudicatària, la qual va ser indemnitzada per danys i perjudicis, ha hagut de ser la Conselleria qui alce el telèfon per a interessar-se pel centre de dia i no a l’inrevés”.

El que és clar és que gràcies a Compromís prompte es podrà comptar a Mutxamel amb un centre de dia en funcionament destinat a atendre les necessitats de les persones majors, amb una atenció especialitzada i de qualitat. Amb la qual cosa s’oferirà així un respir als familiars, cuidadors i cuidadores, de les persones majors i dependents.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *