Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES San Vicente del Raspeig

Sant Vicent subcampió de la 4B d’escala i corda a Alfara del Patriarca

En la final de Quarta B, Sant Vicent, amb Soriano II, Gascón, Sergi Asensi i Nando, es va veure superat per un Torrent P (60-20) que va formar amb José García, Miguel Navarro, Jorge Gomes i Jesús Gallego. L’equip de Torrent va demostrar un major domini de la modalitat d’escala i corda, i especialment amb el seu feridor, que no ha deixat jugar al jove rest de Sant Vicent. També una bona final de Pepe en el dau, en un trinquet en què les dimensions s’adapten al seu estil de joc.

Els premis els va lliurar el regidor d’Esports d’Alfara del Patriarca, Jaume Martínez. Els nostres bé per nervis, bé per falta d’experiència no van poder donar tot a la final amb un resultat injust per a la lliga que han fet. No obstant, sense excuses. Les finals són les finals.

De totes maneres, cal donar l’enhorabona als nostres que han jugat una lliga carregada d’incerteses quedant invictes en la fase regular, presentant el nom de Sant Vicent per tot el territori valencià i sent un municipi que no té trinquet i està lluny de la pràctica habitual d’escala i corda.
Segur que amb aquesta actitud jugareu moltes més finals. Com sempre diem el món és d’aquells que tenen el valor de somiar. Enhorabona i ara a seguir!

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *