Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

Educación San Vicente del Raspeig

Marina Ferrer Soliveres de l’IES Maria Blasco ha guanyat el segon Premi Sambori en la modalitat de «Batxillerat i Cicles Formatius» a nivell autonòmic

Marina Ferrer Soliveres de 1r de Batxillerat-E de l’IES Maria Blasco de Sant Vicent del Raspeig ha guanyat el segon Premi Sambori en la modalitat de «Batxillerat i Cicles Formatius» a nivell autonòmic. L’acte de lliurament del XXIII Concurs de Literatura en Valencià va tindre lloc el passat dissabte 5 de juny al Paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló.

La alumna ha estat guardonada en la fase de «País» pel treball Ell o jo. Marina ha hagut de competir amb centenars  de jóvens que s’han presentat a aquesta edició dels premis. De fet, Laura Font, presidenta de la Fundació Sambori, ha destacat l’altíssima participació d’alumnat, el major de tot Europa: «més de 90.000 participants de més de 400 centres i la implicació de 4.000 docents». Són premis essencials per a la normalització lingüística perquè potencien la imaginació de l’alumnat i faciliten la lectura i l’escriptura en valencià.

Des de l’IES Maria Blasco li donen la més sincera enhorabona i l’animem a seguir escrivint en futures edicions.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *