Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello LOCAL

El Campello de ‘Palma’ acaba líder del grup A en la lliga regular i jugarà el ‘play off’ contra Poble Nou, segon del grup B

L’equip de ‘Palma’, del Club de Pilota Valenciana del Campello, tot i no guanyar dissabte, ha acabat líder del grup A, en la lliga regular, amb 23 punts i vuit partides guanyades i jugarà el ‘play off’ pel títol contra Poble Nou, segon del grup B.

Dissabte passat, al carrer Trinitat,  els campellers disputaren la darrera jornada de la competició del trofeu Diputació d’Alacant, en 3ª  categoria, on l’equip format per Dani Moñinos, al traure; Miguel Rubio, al rest i els punters Toni Gràcia, Dani Ramos, ‘el nap’, i Víctor Baeza, foren superats 7-10 pel conjunt de Cocentaina, que plasmà una gran partida, però el punt aconseguit ens va permetre ser primers de grup i jugar la tornada de semifinals a casa, la qual cosa suposa cert avantatge.

Pel que fa a ‘Llargues’, la partida no va tindre color i el líder Murla A, es va acabar imposant per un contundent 3 a 10 a Toni, Verga, Pasqual, Yepes i Rubén, que acaben la lliga en cinquena posició.

Partida festes Carrerlamar

Per altra banda, el Club de Pilota del Campello va tornar a participar en els actes previs programats per l’Ajuntament, amb motiu de les festes de la Verge del Carme, i així, diumenge 11 de juliol,  es van disputar les partides del trofeu de raspall al carrer Sant Pere, amb bona assistència d’aficionats i curiosos forasters, atrets per la originalitat i complexitat del genuí esport valencià.

La primera la protagonitzaren els alumnes més menuts de l’Escola de pilota i la segona va ser una partida de trios mixta. En acabar el regidor de festes, Christian Palomares, va fer el lliurament de trofeus.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *