Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

LOCAL Mutxamel

Concessió d´ajudes a empreses i comerç local per a potenciar l´us del valencià

La concessió te com a objecte afavorir la promoció i l´us del valencià en l´ambit empresarial i comercial de Mutxamel.

Els beneficiaris poden ser persones físiques o jurídiques que realitzen una activitat econòmica en el municipi de Mutxamel, han de estar donat d´alta en el règim especial de treballadors autònoms o en el que corresponga en el cas de societats. Te que tindre concedida la corresponent autorització administrativa que permeta l´exercici de l´activitat. També te que haver realizat la despesa corrent subvencionable que es detalla a les bases i presentar el comprovants de pagament.

Serán finançables amb carrec a estes ajudes les despeses corrents en que efectivament incorregut els beneficiaris i que s´hagen abonar, que coresponguen de manera indubtable a la promoció i ús del valencià entre l´1 d´octubre de 2020 i el 30 de setembre de 2021.

Rètol publicitari del comerç en valencià, situat en un lloc visible des de la via pública, rétol exterior de vehicles d´empresa en valencià, retolació, en valencià, puntual per a campanyes de promoció del comerç, pàgines web per a publicitat i promocio del comerç, fullets, targetes i altres mitjans de divulgació i etiquetatge.

La quantia màxima de la subvencio podrá ser de fins a 600€, 400€ en els casos de retolació de façana i de vehicles i 200€ en campanyes comercials, despeses de manteniment o creació de web de l´activitat.

Pots consultar les bases complete en www.ayto.mutxamel.org.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *