Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

LOCAL Mutxamel

Compromís lamenta que s´hagen de retornar subvencions destinades a Serveis Socials

Compromís lamenta la falta de sensibilitat de la regidoria d’Acció Social, ja que any rere any han de retornar subvencions destinades a Serveis Socials.

Com ja ens té acostumats aquesta regidoria, continuen retornant diners destinats a Serveis Socials. Sobretot per a contractar personal que done suport a la gestió de Serveis Socials, Igualtat i Polítiques Inclusives, si l’any passat van retornar els diners per a contractar una agent d’igualtat, ara es deixa de contractar un tècnic d’inserció social i un lloc de suport administratiu.

Aquesta vegada cal retornar la no gens menyspreable quantitat de 70.610,48€. En aquests temps que estem vivint, ens resulta molt sorprenent que s’haja de retornar els diners que, des de Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ens envien per a pal·liar les greus dificultats en què alguns veïns i veïnes es troben.

Segons Conxi Martínez, regidora de Compromís per Mutxamel, es podia haver contractat persones en l’atur i donar-los la oportunitat de inserir-se al món laboral, agafar experiència i fer de suport a les distintes àrees d’Acció Social.

D’altra banda Lluís Pastor, portaveu de Compromís per Mutxamel, manifesta que resulta deplorable que una vegada més es retornen diners destinats a l’ocupació i les polítiques socials, i demana que es treballe perquè no s’haja de retornar diners en matèries tan importants com són els Serveis Socials, cosa que malauradament aquest equip de Govern ens té acostumats.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *