Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

AGUAS DE ALICANTE

LOCAL Mutxamel

Resposta de Compromís Mutxamel a l’actitud de la regidora d’acción social

Des de Compromís es considera un acte de covardia escudar la seua falta de sensibilitat després de que l’ajuntament perguera una subvenció de 70.000 €, darrere de la gran tasca que realitza el personal de l’ajuntament de Mutxamel.

En este sentit, el col·lectiu indica que en cap moment Compromís per Mutxamel ha posat en dubte la gran tasca realitzada per el personal d’aquesta ajuntament, a més a més en tots els plenaris de manera pública els hem felicitat per la seua tasca en uns moments tan difícils.

Publicidad

Dit això, Conxi Martínez regidora de Compromís per Mutxamel es reitera en l’opinió de la falta de sensibilitat de la regidora d’acció social Maria Soledad López de Ciudadanos quan ella mateix en un article reconeix que la subvenció de 70.000 ha hagut de retornar-se.

Martínez indica, “Si ja ens va sorprendre la falta de sensibilitat de la regidora de Ciudadanos Maria Soledad López, encara ens sorprèn més la falta de comprensió lectora d’aquesta regidora, que al·ludeix al desconeixement de la regidora de Compromís del funcionament de l’administració en el referent d’aprofitar la subvenció per a traure gent de l’atur”. En este sentit, la regidora indica que els diners hagueren pogut estar destintats a la contractació d’un/a Tècnic d’Integració Social i un/a Administratiu. “Ja no se si és falta de sensibilitat o desídia de les seues funcions com a regidora d’aquesta àrea”.

En este sentit, des del col·lectiu es denuncia que la regidoria ha tingut al personal del SAD que feia substitucions, treballant amb uniformes que tenien elles per casa, una de les treballadores del SAD treballava amb el uniforme de la Diputació de Màlaga, ja que aquest ajuntament no els va proporcionar un uniforme fins dos mesos després, i va ser per mediació de la regidora de Compromís, que va parlar amb Maria Soledad López, que finalment dotaren dels uniformes corresponents al personal que treballava fent els substitucions del SAD.

Martinez insisteix: “Ja sabem que n’hi ha una agent d’igualtat. Se van retornar el diners per a contractar un/una promotora d’igualtat, però seguint les deduccions de la regidora de Ciudadanos, sembla que no hi ha personal d’aquesta categoria professional en l’atur”.

Per a finalitzar i responent a l’acusació de la falta d’interès durant el començament de la pandèmia, el col·lectiu indica que tots els grups municipals es van oferir a formar part de la comissió de seguiment. de la qual ens van excloure des de el primer moment, e insisteix en que conjuntament deixant de costat els colors polítics és el principal objectiu de Compromís, però que no sembla ser-ho per part del govern, a la vista de les circumstàncies

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *