Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

AGUAS DE ALICANTE

DEPORTES El Campello LOCAL

En marxa el VII torneig provincial de raspall «Josep Berenguer»

El proper dilluns 15 de novembre, al trinquet municipal, comença el VII torneig provincial de raspall ‘Josep Berenguer’, organitzat pel Club pilota valenciana del Campello, en col·laboració amb la Regidoria d’esports de l’Ajuntament local.

El trofeu es va instaurar per honorar Josep Vicent Berenguer Esplà, president de l’entitat entre 2004 i 2012, qui va faltar prematurament tres anys després. En principi tenia caràcter local i comarcal, però el bon ambient i la perfecta organització, va propiciar la participació d’equips de localitats llunyanes i acabant per convertir-se en una competició d’àmbit provincial, cada vegada més consolidada.

Publicidad

En aquesta setena edició, hi participen conjunts procedents de Crevillent, la Vila, Mutxamel, Sant Vicent, Sella, Xixona i El Campello, emmarcats en dues categories masculines i una de mixta, que jugaran enfrontaments d’anada i tornada.

Els primers classificats disputaran les semifinals de grups i els guanyadors les respectives finals de categoria.

Les partides seran al trinquet ‘Josep Antoni Martínez’, els dies dilluns, dimarts, dimecres i divendres, a les 20.30  i 21.30 hores, amb entrada lliure guardant les mesures sanitàries vigents.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *