Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

El Campello LOCAL

L’Escoleta de Pilota Valenciana tanca el curs 21/22

La directiva del Club de Pilota Valenciana del Campello ha organitzat el tradicional acte de cloenda de ‘l’Escoleta’, la secció formativa de l’entitat que acull una vintena d’alumnes de menor edat.

La multitudinària trobada tingué lloc divendres, primer de juliol, al pati del popular restaurant Merfin, de la plaça Canalejas, al que assistiren també familiars dels aprenents, jugadors i directius.

En el decurs de l’animat berenar, el president, Josep A. Martínez, va tornar a agrair la confiança i el suport de mares i pares, atesa la manca de condicions del trinquet municipal; al temps que posava èmfasi en l’evolució tècnica i humana dels educands, ressaltant les virtuts del nostre esport nacional, basades en l’esportivitat, la cavallerositat i l’esforç individual i col·lectiu.

En acabar, es van lliurar els premis dels campionats locals entre les diverses seccions i categories de ‘l’Escoleta’.

Entre el quasi mig centenar d’assistents, cal destacar la presència d’Alicia González, directora de Cajamar,  que s’hi suma com a nou sponsor del Club.

Lliurament de premis del VII torneig provincial de raspall ‘Josep Berenguer’

Divendres nit, al bar ‘Merfin’, de la plaça l’església, es van lliurar els premis del VII torneig provincial de raspall ‘Josep Berenguer’, que s’ha vingut disputant des del passat mes de novembre, al trinquet municipal ‘Josep Antoni Martínez’, organitzat pel Club pilota valenciana del Campello, en col·laboració amb la Regidoria d’esports de l’Ajuntament local.

En aquesta setena edició, han participat 10 conjunts procedents de Crevillent, la Vila, Mutxamel, Sant Vicent, Sella, Xixona i el Campello, emmarcats en tres categories, dues de masculines i una de mixta,

En primera masculí, el campellers Pau i Miguel, guanyaren David Fonts, de Sella i Juanan del Campello, per 25-10. En segona categoria, Miquel i Josep, de Mutxamel, s’imposaren per un incontestable 25-0 a Adrià i Pakito, del Campello. I pel que fa al mixt, Lucia, de Relleu i el local Pakito, guanyaren 25-10 a Inma, de Crevillent i Lucia, del Campello.

Recordem que el trofeu es va instaurar per honorar Josep Vicent Berenguer Esplà, president de l’entitat entre 2004 i 2012, qui va faltar prematurament tres anys després. 

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *