Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello

Esperançador debut del Club de Pilota femení al Campionat autonòmic de ‘Raspall’

El Club de Pilota Valenciana del Campello, debutà al Campionat autonòmic de ‘Raspall’ amb sensacions esperançadores, especialment pel que fa a la disciplina femenina que deixà molt bona impressió.

La vesprada de dissabte, al trinquet municipal ‘Josep Antoni Martínez’, que presentava un lamentable aspecte, com recullen les fotos de l’esdeveniment, s’hi va disputar la primera jornada del calendari, enfrontant-se els equips d’Oliva, una primera potència en l’especialitat y El Campello, debutant a la competició.

En primer lloc es va disputar l’especialitat masculina, on Miquel Rubio i Pakito Gràcia poc pogueren fer davant el duet olivenc, conformat per un dretà i un esquerrà, perfectament compenetrats i avesats, davant els quals els nostres van aportat voluntat i afany de millora, de cara a futures partides i cercar experiència, doncs recordem que la darrera vegada que el nostre Club va participar en aquests tipus de tornejos data del 1991.

Més equilibrada resulta la partida femenina, igualment davant una dupla d’Oliva amb idèntiques característiques, però que es trobaren amb la forta resistència d’Inma Crevillent i Elena Sella i el refresc puntual de Lucia Relleu, atès que es podia substituir una jugadora al llarg del joc. Finalment s’imposaren les forasteres per 15-25, no sense haver de patir de valent per doblegar la resistència de la parella campellera.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *