Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

DEPORTES El Campello LOCAL

L’Escola de Pilota Valenciana del Campello comença la nova temporada

L’Escola de Pilota Valenciana del Campello, comença la nova temporada amb la rèmora, un exercici més, de les precàries condicions del trinquet municipal, que continua sense escometre les millores promeses fa anys per l’equip de govern consistorial.

La tradicional ‘Escoleta’ s’impartirà a partir del 26 de setembre i fins el maig, per infants d’entre 6 i 14 anys, que rebran ensenyaments, en el cas de querubins, prebenjamins i benjamins, els dies dilluns i dimecres, de 17,30 a 18.30 h.; i per alevins i juvenils, de 18,30 a 20,00 h., encara que el horaris poden variar en funció dels grups inscrits.

Publicidad

En aquestes categories, tots el dissabtes els diferents equips disputaran competicions provincials i/o autonòmiques.

Pel que fa als majors de 18 anys, es divideix per sexes i s’han disposat les tardes / nits dels dijous, primer les fèmines i tot seguit els homes, per compaginar les classes amb la jornada laboral dels participants.,

L’escola de pilota del veterà Club campeller, que va començar a funcionar l’any 1986, està a càrrec del pilotaire Josep A. Martinez, monitor titulat, qui s’encarrega de donar teoria i pràctica de les diverses modalitats del nostre esport nacional.

Els i les pares/mares interessades poden enviar les seves sol·licituds per   «whatsapp» al tf.: 678.604.689, o bé a l’e-mail: pivacampello@gmail.com

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *