Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello FIESTAS LOCAL

Homenatge a ‘Genovés II’ en el XL ‘Trofeu de Festes’ del Campello

Una gran exhibició de pilota valenciana la que van poder gaudir els nombrosos aficionats que, la vesprada de diumenge, es van donar cita al carrer Desemparats per assistir a la XL edició del Trofeu de Festes, que va organitzar el Club de Pilota del Campello, sota el patrocini de la Regidoria d’Esports i va servir per retre homenatge al l’ex pilotari professional Genovés II

Des d’un primer quinze, els integrants dels dos equips es van esforçar per brindar al públic un bon espectacle i en tot moment les fortes pilotades del conjunt ‘roig’ del Campello, capitanejat per la ‘banca’ Martines i completat per Genovés II, Pablo, Toni Bou i Miguelet , eren restades contundentment per la selecció valenciana ‘de blau’, formada amb Sergi d’Agost, al traure; Santi de Llíber, Raül de Benimagrell, Adrià de Xixona i els germans Toni i Pakito Gràcia del Campello, que va acabar imposant-se per un ajustat 9 a 10, en mig d’una gran ovació finals dels assistents que, amb molt bon criteri, preferiren gaudir del nostre esport nacional, en comptes del ‘clàssic’ futboler.

En el decurs de l’esdeveniment, els directius del club campeller, Lucia Armengol i Julià G. Soler, lliuraren sengles guardons commemoratius. Un al president de la veterana entitat, Josep A. Martínez, per la quarantena edició del prestigiós del torneig de llargues, degà de la comarca en l’especialitat; i l’altre per a Jose Cabanes i Corcera, ‘Genovés II’, qui va posar fi a la seva carrera professional el passat 31 d’agost, després de quasi 25 anys a l’elit de l’esport valencià i que ha mantingut una duradora relació amb el Club de Pilota del Campello i el seu president.

En acabar l’extraordinària trobada, el veterà aficionat Rafel ‘felip’, de 97 anys, feia palesa la gran millora observada entre les partides de la seva època, anys quaranta a seixanta, caracteritzades per actuar en carrers de terra i jugadors sense molta condició; i les vies asfaltades sumades a la potència i tècnica del pilotaris actuals.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *