Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

El Campello LOCAL

La Plataforma Violeta demana un punt Violeta a la nit de cap d’any

«Des de la Plataforma Violeta volem fer una crida a tota la població perquè se sumen a aquest projecte que naix per a acabar amb aquesta xacra que és la violència masclista»

Un mes més ens reunim en la Jacaranda per a retre homenatge a les víctimes de violència masclista i els seus familiars, aquest mes més dur si cap. Són dotze les assassinades i un total de 49 en el que va d’any per les seues parelles o exparelles.
Perquè diem alt i clar que el masclisme mata i nàixer dona en aquest món comporta un plus de perillositat i desemparament. No hi ha cap lloc al món on les dones no estiguem desprotegides en major o menor mesura, els nostres drets es vulneren i calciguen diàriament.
Les institucions locals són les més pròximes perquè es duguen a terme mesures de xoc, educació, formació, inversió i tot el necessari per avançar en igualtat i s’acabe el masclisme siga el treball principal.

La Plataforma Violeta porta demanant un punt Violeta des del mes de Juny. El tracte que estem rebent de l’administració és impropi, sent la nit de cap d’any una de les més perilloses per a les dones com queda demostrat per les denúncies per maltractaments i agressions masclistes. Aquest Ajuntament, malgrat preguntar i preguntar a dia d’avui no s’ha dignat ni a contestar-nos si hi haurà punt violeta. Per tot això entenem que a aquesta administració no li importa la seguretat de les seues veïnes i estan exercint masclisme institucional. Hauríem de valorar si té alguna cosa a veure que el seu soci de govern siga VOX, partit que no sols nega la violència masclista, sinó que es riu d’ella i menteix sobre les dades i estadístiques que tinguen a veure amb ella.
Aquest equip de govern continuarà sentint com demanem aqueix punt Violeta una vegada i una altra. Per descomptat no recularem fins a aconseguir que el nostre poble estiga net de masclisme i existisca igualtat real.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *