Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello

L’Escola de Pilota Valenciana reprèn la seua activitat en octubre

L'Escola de Pilota Valenciana del Campello, reprèn la seva activitat per al curs 20-21
L’Escola de Pilota Valenciana del Campello, reprèn la seva activitat per al curs 20-21

L’Escola de Pilota Valenciana del Campello, reprèn la seva activitat per al curs 20-21, programant el nou exercici amb totes les mesures de prevenció contra el coronavirus i les instal·lacions del trinquet municipal pendents d’un projecte de rehabilitació i cobriment que s’està delineant, segons el president de l’entitat, Josep A. Martínez.

De cara a l’immediat exercici, entre octubre i maig, el Club posa en marxa la seua tradicional Escoleta per infants d’entre 6 i 14 anys, que rebran els seus ensenyaments els dies dilluns i dimecres, de 17,30 a 18.15 h. , en el cas de querubins, prebenjamins i benjamins; i de 18,15 a 20,00 h., per alevins i juvenils. En aquestes categories, tots el dissabtes els diferents equips disputaran competicions provincials i/o autonòmiques.

Igualment a partir d’octubre, funcionarà l’escola de fèmines, per xiques de 16 anys endavant, amb classes els dimarts i dijous, de 20,30 fins a 22,00h.. Cal assenyalar que aquesta temporada no hi hauran equips sèniors masculins, per la manca de tela metàl·lica perimetral superior, que provocaria la pèrdua massiva de pilotes i el consegüent perjudici material i econòmic.

Les activitats escolars comptaran amb la col·laboració dels empleats municipals, a l’hora de posar a punt la instal·lació quan les inclemències meteorològiques siguen adverses, segons el responsable de l’Escola i jugador internacional «Martines».

Els i les interessades poden enviar les seves «whatsapp» al tf.: 678.604.689, o a l’e-mail: pivacampello@gmail.com

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *