Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

AGUAS DE ALICANTE

DEPORTES El Campello

«El pont a al trinquet»

Activitats lúdico-esportives de pilota valenciana al trinquet durant el pont de la Constitució

El club de Pilota Valenciana del Campello, amb el patrocini de l’Ajuntament local, ha programat per al llarg pont de la Constitució, un seguit d’actuacions lúdico-esportives, totalment gratuïtes, sota el nom genèric de: «El pont a al trinquet», amb les que es pretén la promoció i el foment del nostre esport autòcton en el món escolar.

– «Amb aquesta iniciativa busquem introduir i impulsar la pilota valenciana entre els escolars, que representen el futur d’un joc manomanístico practicat ininterrompudament al nostre País Valencià des de mitjans del segle XIII, al temps que donar a conèixer les instal·lacions, situades a la part interna, i de difícil accés, del poliesportiu centre, manifesta Josep A. Martínez, president de l’entitat.

Les activitats, consistents en jocs de pilota a mà i competicions lúdiques sense normatives específiques, per tal d’aproximar l’interès dels infants i facilitar els seus aspectes psicomotrius, es desenvoluparan al trinquet municipal, que porta el seu nom, una pista descoberta que compta amb autorització de la Conselleria de Sanitat per acollir una trentena persones.

Programació:

Divendres, dia 4.- Recepció de participants al trinquet des de les 18’00 h., fins les 20’00 h. i, a continuació, jocs indirectes amb pilotes grans.

Dissabte, dia 5. De les 10’30 h. a les 12’00 h., jocs de frontó, onewall i frares, amb pilotes valencianes i lliurament d’obsequis als/les assistents.

Dilluns, dia 7.– De 10’30 h. a 13’00 h., jocs directes amb parelles, trios o equips, i iniciació a la modalitat de «raspall». A l’acabar, lliurament d’obsequis per a tots/totes les participants i fi de festa.

La inscripció és gratuïta.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *