Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello LOCAL

Festiu acte de cloenda de l’Escoleta de Pilota Valenciana

La centenària pineda del col·legi Salesians va acollir, dimecres passat -30 de juny-, els actes de cloenda de “l’Escoleta”, la secció formativa de l’Escola de Pilota Valenciana que acull els alumnes de menor edat.

En el decurs del berenar de germanor entre deixebles, monitors, familiars i directius del Club de Pilota del Campello, es lliuraren als alumnes obsequis i guardons per les activitats i tornejos desenvolupades al llarg de l’anòmal exercici 2020-21, tan delmat per la situació pandèmica viscuda.

El president de l’entitat, Josep A. Martínez, va agrair la confiança del familiars i ressaltar el treball i els avanços del xiquets/tes, tot i els inconvenients derivats de la covid-19, que unida a la manca de condicions de les instal·lacions, ha significat un exercici molt dur per a tots/es, però que s’ha superat per l’esforç i la bona voluntat del compromès amb el què significa per la cultura i la tradició l’esport autòcton valencià.

Per la seva banda, el secretari, Julià G. Soler, va referenciar els atàvics arrels de la pilota valenciana, ja mencionada en documents del segle XIV, i els seus principis de cavallerositat, empenta i solidaritat, instant a la nombrosa concurrència a perseverar per mantindre vives les nostres tradicions enfront la marginació a que està sotmès el patrimoni cultural del País.

Finalment, l’equip directiu es va comprometre a continuar reivindicant davant l’ajuntament del Campello, el cobriment i la instal·lació de serveis en el trinquet municipal ‘Josep A. Martínez’, que són imprescindibles per al futur de la societat.  

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *