Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

LOCAL Mutxamel

Compromís vota a favor de l’aprovació del projecte per a la construcción de la nova Biblioteca

COMPROMÍS PER MUTXAMEL. Com no podia ser d’altra manera, Compromís per Mutxamel ha recolzat la proposta de l’aprovació del projecte per a la construcció de la nova biblioteca a la plaça Ruzafa.

Des de Compromís per Mutxamel celebrem que per fi s’ha portat endavant una proposta que any rere any reclamàvem, aquesta proposta no sols permetrà tenir una nova biblioteca sinó que, a més a més, farà que el museu d’Arcadi Blasco siga per fi una realitat, ja que anirà ubicat a la casa de la Cultura de Mutxamel.

Segons Lluís Pastor, portaveu de Compromís per Mutxamel, aquest projecte arriba amb retard, la qual cosa fa que hi haja un increment considerable del cost, tant de la redacció del projecte com de l’execució, que esperem que no se demore en el temps com quasi tots el projectes que emprén aquest equip de govern.

Conxi Martínez regidora de Compromís manifesta que ara cal continuar ampliant l’eix cultural de la nostra localitat, per a poder tindre, entre d’altres instal·lacions, un museu etnogràfic i de la festa, que Compromís reclama des de fa molt de temps.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *