Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello LOCAL

El Club de Pilota del Campello participa en la I Trobada provincial femenina de ‘perxa’, de Tibi

El Club de pilota valenciana del Campello ha estat, juntament amb els representants d’Agost, Beniarbeig-El Verger, l’Abdet, Crevillent, Ondara, Relleu i Tibi, un dels pobles participants en la I Trobada provincial femenina d’iniciació de ‘perxa’.

L’esdeveniment a tingut lloc, la vesprada de dissabte, dia 4, a la població de Tibi, a la comarca de l’Alcoià, que està de celebració pel 10 aniversari de la posada en funcionament del carrer de pilota ‘Ángel Mira Cremades’, motiu pel qual, l’Ajuntament i el Club Pilota han programat, per tal de promocionar la pràctica de la pilota valenciana al municipi, actes a la moderna i equipada instal·lació que ha sigut seu dels Jocs Esportius en les modalitats de raspall, galotxa, perxa i llargues, així com de l’escola de banques. També va ser seu de les finals de la lliga de llargues i palma de l’any 2020, l’any de la pandèmia.

Segons informen des del Consistori tiber, el carrer és prou utilitzat, a més del club local, per altres clubs i escoles que precisen d’una instal·lació coberta quan la pluja impedeix jugar a l’aire lliure.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *