Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello LOCAL

El pelotari campeller ‘Martines’ guanya el seu dotzè títol de Lliga a ‘llargues’

El pilotari campeller Josep A. Martínez Asensi, ‘Martines’ (novembre 1969), ho ha tornat a aconseguir i suma el seu dotzè títol de Lliga .

La ‘banca’ Martines, a prop de fer 54 anys i enrolat en l’equip de Sella, de la màxima categoria en la modalitat de ‘llargues’, al no disposar el Campello d’un conjunt a l’elit, engrandeix , encara més, la seva llegenda dins l’esport nacional valencià.

La partida programada a 10 jocs, es va disputar la vesprada del passat dissabte, 29 de juliol, al carrer de la localitat de Benimagrell, al municipi de Sant Joan, on s’enfrontaren  els dos millors equips de la fase regular, l’esmentat Sella i Parcent; un representant de la Marina Baixa, i l’altre de l’Alta.

 El bon fer del nostre conveí Martines, que estigué arropat per molt de seguidors campellers, va decantar prompte la partida que en cap moment tingué més color que el dels ‘rojos’ dels sellards, que van acabar imposant-se per un contundent  marcador de deu jocs per un.

Amb aquest nou guardó, Josep A. Martínez suma 12 títols de lliga, 9 d’ells capitanejant l’equip del Campello, i continua al front dels jugadors no professionals més guardonats de la història del genuí esport propi del País Valencia.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *