Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello FIESTAS LOCAL

Partida de pilota valenciana entre Ambaixadors de festes

Dissabte a mitjan matí hi haurà una novedosa competició de caràcter local que aplegarà als mons de la pilota valenciana i de la festa, en una partida de ‘raspall’ entre ambaixadors dels ‘Moros i Cristians’ d’enguany i d’edicions anteriors.

El nou rumb entre el Club de Pilota i la Junta Festera, amb la regidoria de Festes i Tradicions com a tercera pota equilibrant, ha propiciat aquesta trobada esportiva-festera, que tindrà lloc al carrer Pal, a partir de les 11,30 hores i promet emoció i bon joc.

Per una banda, de roig, estaran Vicent ‘Verga’ i Mariano ‘Ferrer’, ambaixadors els anys 2014 i 2017, respectivament, que defensaran els colors de la veterana agrupació manomanística; mentre Sergi Sebastià i Pepe Lozano, ambaixadors moro i cristià d’enguany, ho faran en nom de la Junta Festera.

La iniciativa del Club de Pilota Valenciana del Campello, patrocinada per l’Ajuntament campeller, ha vingut per quedar-se si es manté la reciprocitat que es desprèn del bon ambient que envolta la trobada.

Taller de pilota i partida infantil

Per altra banda, i dins de les activitats programades per a la jornada ‘Fem festa’, a la Plaça de Canalejas, està previst l’organització d’un ‘Taller de Pilota’, on s’ensenyaran a confeccionar aquestes eines amb les que es juga el nostre esport nacional, al temps que es farà una partida de ‘raspall’, entre alumnes de l’Escola de Pilota Valenciana del Campello.   

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *