Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello

El XLI torneig Festes Majors de ‘llargues’ un gran èxit de participació i organització

El torneig ‘Festes Majors de llargues’, que ha organitzat el Club de Pilota Valenciana del Campello, sota el patrocini de la Regidoria d’Esports i la col·laboració de l’empresa ’Avramar, ha estat un gran èxit tan participació com d’organització.

La tornada al seu format inicial de partides de classificació i final, ha tingut la peculiaritat de disputar-se en una mateixa jornada i amb marcadors de només 6 jocs.

La novetat ha comptat amb l’aprovació dels participants i d’aquesta manera a les 10 del matí s’han vist les cares l’equip campeller i el de Xixona, amb victòria per als locals. Tot seguit ha estat el torn per als conjunts d’Agost i Mutxamel, imposant-se els mutxamelers, que han disputat la final contra el Campello, conformat per Toni Calvo, al ‘traure’; i al ‘rest’, Carlos Tendero, Toni Gràcia, Andreu Giner i Josete Berenguer, que en una gran partida no han donat opció als de Mutxamel.

Els campellers, a més d’una policromada placa commemorativa d’aquesta XLI edició, s’han repartit els 500€ de ‘la corda’, disposats per al guanyador.

En acabar la partida s’han repartit obsequis entre als patrocinadors i col·laboradors, un d’ells ha estat lliurat pel president del Club, Josep A. Martínez, al regidor d’Esports i Festes, Cristian Palomares Sánchez, qui estava acompanyat pel també edil, Marcos Martínez, i la presidenta i vicepresidenta de la Junta de Moros i Cristians, Marga Sebastià i Carmen Terol, respectivament.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *