Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello

L’equip de llargues del Club de Pilota continua imparable

L’equip de 2a del Club de Pilota Valenciana del Campello ha tornat a guanyar de manera contundent, aquesta vegada davant el Sant Vicent, en la jornada corresponent a la Lliga Provincial a ‘Llargues’, que patrocina la Diputació Provincial d’Alacant.

A la veïna localitat de l’Alacantí, els campellers s’imposaren per 2 jocs a 10, amb Genovés II, al traure; i al rest, Mario Berenguer, Carlitos Tendero i Josete Berenguer, en una nova demostració del nivell assolit pel nostre equip, conformat per retornar al lloc que mereix una localitat com el Campello, amb tant de tradició en l’esport nacional del País Valencià.

L’equip de 2a del Club de Pilota Valenciana del Campello

Ajustat resultat per als de 3a

Per la seva banda, els de tercera s’enfrontaven a l’Agost, al carrer Trinitat, en una renyida partida on la pilota ‘no es digué’ i acabaren sucumbint després de nadar contra les adversitats per un ajustat 9 jocs a 10.

Els del Campello, que s’ho juguen tot la setmana vinent a la Vila, formaren amb la banca Pasqualet Martínez, i al rest, Toni Gràcia, Vicent ‘verga’, Andreu Giner i Dani Ramos ‘el nap’ .

Ajustat resultat per als de 3a

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *