Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello

L’Escola de Pilota Valenciana tanca la temporada

L’incomparable marc del Passeig marítim fou el lloc triat per la directiva del Club de Pilota Valenciana del Campello per organitzar el tradicional acte de cloenda de la secció formativa de l’entitat.

En el decurs de l’animat berenar, el responsable de l’Escola i campió mundial de pilota a mà, Josep A. Martínez, va agrair la confiança i el suport de mares i pares, al temps que emfatitzava en l’evolució tècnica i humana dels educands (malgrat les condicions tercermundistes del trinquet municipal), que ja competeixen de tu a tu amb els equips tradicionalment forts, com són els de les comarques de la Marina Alta i Baixa, i recordava les ancestrals virtuts del nostre esport nacional, basades en l’esportivitat, la cavallerositat i l’esforç individual i col·lectiu.

En acabar, el president del Club, Vicent Garcia Soler i el directiu Miquel Alexandre, juntament amb el professor Martines, van lliurar els premis dels campionats locals disputats entre les diverses seccions i categories de ‘l’Escoleta’.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *