Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello LOCAL

À Punt es fa ressò del mal estat del Trinquet municipal

El programa ‘En directe’, d’Àpunt, la Televisió pública valenciana, ahir a la tarda/nit es va fer ressò del mal estat en què es troben les instal·lacions del Trinquet municipal del Campello.

En una breu transmissió, condicionada per les necessitats de programació, el presentador José Ángel Ponsada va aprofitar les classes que ofereix l’Escola del Club de Pilota Valenciana, per comprovar ‘in situ’ les deficiències que presenta el recinte esportiu, inaugurat el 1999 i encara sense cobertura.

Per la seva banda, el professor encarregat d’impartir els coneixements de les diferents modalitats de pilota a mà, el jugador internacional Josep A. Martinez, va posar de manifest la resta de carències, que van des de la manca de vestidors i lavabos, a la inexistència de protocol d’intervenció en cas d’accident o emergència i absència de senyalització.

A tot això cal afegir el mal estat de la pista i la manca de coberta, circumstància que provoca que quan cauen “quatre gotes”, s’han de suspendre les classes, amb el consegüent perjudici per als alumnes i la contrarietat dels seus progenitors .

El sr. Martínez Asensi, també ha manifestat que és lamentable i injust que els alumnes del Club de Pilota no tinguin el mateix dret a practicar el seu esport que la resta d’entitats del Campello, que sí que disposen d’instal·lacions adequades, i més tenint en compte que el nostre genuí esport autòcton és l’únic que manté l’essència de la llengua i la cultura del poble valencià.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *