Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello

L’Escola de Pilota Valenciana del Campello obre la nova temporada amb l’anacrònica precarietat

L’Escola del Club de Pilota Valenciana del Campello, del Club de Pilota Valenciana del Campello, programa una altra temporada amb noves energies i metes renovades, malgrat la rèmora que suposa les precàries condicions del trinquet municipal ‘Josep A. Martínez’, que continua, un any més, sense que s’emprenguen les millores promeses per l’Ajuntament.

La popularment coneguda com a ‘Escoleta’, que va ser creada el 1986, ha obert matrícula d’inscripció per a l’exercici en curs, que comença a primers del proper mes d’octubre, per a nens i nenes d’entre 6 i 14 anys. Querubins i benjamins, els dies dilluns i dimecres, de 17,30 a 18.30 h; alevins i juvenils, de 18.30 a 20.00 h, encara que els horaris poden variar en funció de la nòmina.

Pel que fa als majors de 18 anys, s’han disposat les vesprades/nits dels dijous, per compaginar les classes amb la jornada laboral dels participants.,

La direcció de l’escola correspon al pilotari internacional Josep Antoni Martínez, que s’encarrega de donar teoria i pràctica de les diverses modalitats del nostre esport nacional, mantenint viva la flama del tradicional joc valencià de pilota a mà.

Els/les interessades poden enviar les seves sol·licituds per «whatsapp» al tf.: 678.604.689, o bé a l’e-mail: pivacampello@gmail.com

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *