Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello LOCAL

L’Escola de Pilota Valenciana del Campello inicia nova temporada

L’Escola de Pilota Valenciana del Campello, inicia la nova temporada amb il·lusió i forces renovades, malgrat les precàries condicions del trinquet municipal, que continua sense escometre les millores promeses legislatura rere legislatura.

La tradicional ‘Escoleta’, que va fundar-se l’any 1986, comença a impartir-se a primers d’octubre i fins el juny de 1924, per a nens i nenes d’entre 6 i 14 anys, querubins i benjamins, els dies dilluns i dimecres, de 17,30 a 18.30 h.; i per alevins i juvenils, de 18,30 a 20,00 h., encara que el horaris poden variar en funció de la fitxa.

En aquestes categories, tots el dissabtes els diferents equips disputaran competicions provincials i/o autonòmiques.

Pel que fa als majors de 18 anys, s’han disposat les tardes / nits dels dijous, per compaginar les classes amb la jornada laboral dels participants.,

L’escola de pilota està a càrrec del pilotaire internacional, Josep Antoni Martinez, monitor titulat, qui s’encarrega de donar teoria i pràctica de les diverses modalitats del nostre esport nacional.

Els/les interessades poden enviar les seves sol·licituds per «whatsapp» al tf.: 678.604.689, o bé a l’e-mail: pivacampello@gmail.com

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *