Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

LOCAL San Vicente del Raspeig

Compromís exigeix reforçar l’atenció a la ciutadania per a l’emergència social

Compromís insta l’equip de govern d’Ajuntament de Sant Vicent a habilitar dues línies telefòniques per a atendre totes sol·licituds d’emergència social derivades de la crisi del COVID-19. Una àrdua labor que, des de l’Àrea de Serveis Socials, estan duent a terme amb responsabilitat, serietat i rigor, però amb una falta greu de recursos reconeguda pel propi personal treballador.

Coneixedors del gran nombre de famílies que, en aquests moments, estan passant per una situació dramàtica, Compromís proposa descongestionar la gestió d’atenció a la ciutadania amb la posada en marxa d’un nou número de telèfon, a més de restablir la línia que ja s’estava utilitzant per a tal finalitat, al qual les persones en risc de vulnerabilitat es puguen dirigir amb facilitat.

Ramon Leyda, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Sant Vicent assegura que “una població com Sant Vicent, amb 60.000 habitants, necessita almenys dues línies telefòniques i treballadors socials suficents per a poder arribar al major nombre de persones que estan passant greus necessitats sobretot en matèria d’alimentació i agilitar els tràmits d’ajuda”.

Finalment Leyda, va voler posar en valor novament el treball que desenvolupa diàriament el personal de la Regidoria de Serveis Socials. “És un servei essencial i tenim la gran sort de comptar amb un equip de professionals impressionant”, assevera l’edil.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *