Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

El Campello LOCAL

En marxa el VIII torneig provincial de raspall ‘Josep Berenguer’

El proper dilluns 5 de desembre, finalitza el termini d’inscripció del VIII torneig provincial de raspall ‘Josep Berenguer’, organitzat pel Club Pilota Valenciana del Campello, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament local.

El trofeu es va instaurar per honorar Josep Vicent Berenguer Esplà, president de l’entitat entre 2004 i 2012, qui va faltar prematurament tres anys després i en la passada edició van participar-hi conjunts procedents de Crevillent, la Vila, Mutxamel, Sant Vicent, Sella, Xixona i el Campello.

En aquesta huitena competició que s’està organitzant, es pretén donar-li dinamisme al torneig i incentivar els equips amb premis més suculents i atraients, conformant dues categories masculina i mixta, podent-se triar la parella, independentment del sexe, per cercar enfrontaments equilibrats a parer de la junta directiva. Els primers classificats disputaran les semifinals de grups i els guanyadors les respectives finals de categoria.

Els interessat s’hi poden inscriure per telèfon o mitjançant whatsapp al 667 650 319.

Les partides seran al trinquet ‘Josep Antoni Martínez’, els dies dilluns, dimarts, dimecres i divendres, a les 20.30  i 21.30 hores, amb entrada lliure.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *