Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello LOCAL

Gran partida de pilota valenciana per iniciar les festes del Carrer la Mar

Dissabte a la vesprada, al carrer sant Pere, es va disputar una extraordinària partida de ‘llargues’, organitzada pel Club de Pilota Valenciana i l’Ajuntament del Campello, dins dels actes de festes que, en honor a la Verge del Carme, se celebren a l’antic barri de Pescadors del Carrer la Mar.

Com a prolegòmens, a les 18,00 h. va tindre lloc una cercavila pel Passeig Marítim (des del Passatge a la cruïlla de l’avinguda Carrerlamar), amb l’assistència de la Pregonera de festes, Carmen Terol Carratalà, acompanyada pels educands de l’Escola de Pilota i l’elenc de jugadors que hi participaven a la partida. La desfilada fou amenitzada per la Banda Nova del Campello, que hi va col·laborar desinteressadament, com també l’empresa AVRAMAR, que esponsoritza el Club.

En acabar, al carrer de Darrere (St. Pere), a l’alçada de l’estanc nº3, va tindre lloc la gran partida de ‘llargues’, amb equips conformats per jugadors locals, reforçats per figures foranes. Així, a l’equip ‘roig’ s’aliniaren la potent ‘banca’, Rafa d’Agost; els ‘rests’ Àlvarez (Xixona), Carlos, Pakito i Miguel, amb el ‘punter’ Víctor. Pel que fa als ‘blaus’, eixiren amb el ‘trauredor’, Antoni de Sella; hi ‘restaren’, Lluís (Agost), Verga, Andreu i Pasqualet, que tingueren de ‘punter’ a Fran.

La iniciativa és va considerar una bona oportunitat per als estiuejants de poder conèixer i apropar-se a l’esport i la cultura del Pais Valencià i per als nadius de gaudir d’una vesprada d’espectacle de primera qualitat i gratuït.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *