Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello

Vicent Garcia Soler, nou president del Club de Pilota del Campello: Continuisme, constància i creixement

La nova temporada, que comença a mitjans de febrer amb l’inici de les Lligues de ‘Llargues’ i ‘Palma’, serà el tret d’eixida de la renovada directiva del Club de Pilota Valenciana del Campello, que encapçala Vicent Garcia Soler

“Des que ens férem càrrec, el passat desembre, el nou equip directiu ens hem posat com objectiu el creixement de l’entitat, tant a nivell esportiu, com social i econòmic, tot seguint el camí emprés pels nostres antecessors, presidits per l’incommensurable pilotaire Josep A. Martinez, als quals agraïm la tasca feta per tots ells de reflotar el Club, que es trobava en vies de desaparició”.

De fet, Martínez continua al front de l’Escola de pilota, formant i transmetent tots els seus coneixements a la nova fornada de xiquets i xiquetes que estan participant en competicions provincials i autonòmiques, tot i les precàries condicions del trinquet municipal.

Sobre el particular Vicent “verga”, com se’l coneix popularment i en el món de la pilota, emfatitza que (…) “després dels precedents, en que no s’han complert ni les promeses electorals, ni les manifestacions de solució a les deficiències, el fet de figurar enguany una partida pressupostària destinada a la cobertura i condicionament de les instal·lacions, no ens dóna garantia de res. Així que estarem atents a l’evolució del tema i comprovarem si porta emparella una quantitat econòmica que ho confirme, o és una nova presa de pel i menyspreu als nostres practicants que estan sent discriminats davant la resta de esportistes del municipi, com ha ocorregut fins avui en dia”.

El senyor Garcia Soler, als seus 46 anys, continua en actiu i és component de la plantilla de l’equip de ‘pilota grossa’, campions autonòmics la passada temporada, i de 3ª ‘llargues’, que es juga al carrer Trinitat (…) “curiosa i lamentablement uns dels que no foren asfaltats el passat exercici i que es troba en pèssimes condicions per a la pràctica del nostre genuí esport nacional valencià”.

Pel que fa a l’apartat econòmic, el Club compta a una fidel massa social, però s’està preparant una campanya d’adhesió de nous socis i es cercarà el suport del petit i mitjà comerç local, per afegir al que tingueren l’exercici passat amb la empresa piscícola AVRAMAR. “A nivell institucional es compta amb subvencions de la Diputació Provincial i, especialment, de l’Ajuntament del Campello, que és col·laborador indispensable en alguns dels esdeveniments que organitza la nostra entitat”, puntualitza Vicent ‘verga’

L’objectiu immediat de la nova junta directiva, que conta amb Julià G. Soler; com a Vicepresident; Paco Gràcia Terol, de Secretari;  Toni Calvo Marco, de Tresorer; i com a vocals, Víctor Baeza; Miquel Aleixandre i Josete Berenguer, se centra en la confecció d’un equip de llargues competitiu que retorne el Club de Pilota del Campello a l’elit de la modalitat ‘reina’ del joc al carrer, del que foren dominadors absoluts en la primera dècada dels segle, aconseguint 9 títols de lliga consecutius entre 2002 i 2010, a més de guardons institucionals locals, provincial i autonòmics, així com la ‘Coup de Champions d’Europe’ de Clubs, entre d’altres fites esportives i socials.

Vicent G Soler
Nova Junta
Vicent al 1991

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *