Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello

L’Escola de Pilota Valenciana rep alumnes del col·legi ‘El Vincle’

L’Escola del Club de Pilota Valenciana del Campello, dins del seu programa de divulgació del nostre esport autòcton, ha organitzat una campanya de promoció de nous jugadors entre els centres educatius de la localitat.

El primer a acceptar la invitació del responsable de l’Escoleta, el pilotari internacional Josep Antoni Martínez, ha estat el col·legi ‘El Vincle’, que s’ha desplaçat fins al trinquet municipal amb una cinquantena d’alumnes de 5è i 6è de primària, comandats per la professora d’Educació física, Susana Romero.

Dividits en equips, nens i nenes han participat dijous al matí, en un campionat de raspall que ha significat un profitós contacte amb aquest joc de pilota a mà, genuïnament valencià, encara que malauradament desconegut per a molts dels/les educands.

El director de l’Escola de pilota, que qualificava d’èxit aquest primera trobada, mostrava el seu agraïment tant a la professora com a la directora del centre, Marien Vaquero, pel seu interès i col·laboració, així com als jugadors del Club de Pilota del Campello, Victor Baeza i Pasqual Martínez, per la seua contribució al bon desenvolupament d’aquesta primera jornada de foment de la pilota valència.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *