Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

FIESTAS LOCAL San Vicente del Raspeig

Tornen a Sant Vicent els premis “Compromís i Foc”

Tretze anys de crítica i festa. Després de dos anys esperant un nou lliurament a causa de la pandèmia, Compromís per Sant Vicent presenta la tretzena edició del guardó “Compromís i Foc” amb què es premia cada any a la Foguera que realitze millor crítica política actual mitjançant un jurat, durant les festes de Fogueres de Sant Vicent. Enguany la valoració es durà a terme amb la visita a l’Exposició del Ninot .

Begoña Monllor, Secretària Local de Compromís per Sant Vicent indica que “el premi consisteix en un banderí color taronja, el color corporatiu de Compromís, que es lliurarà a la Directiva de la Foguera guanyadora en un acte final que comptarà per huité any consecutiu amb Jordi Olya, constructor de Fogueres de la comarca de l’Alacantí, com a jurat del premi”.

Finalment, Monllor posa èmfasi “en la tasca diària dels foguerers i foguereres des d’una perspectiva de crítica mediambiental, d’igualtat i de diversitat, alhora que encoratgem al col·lectiu a participar activament en les festes i tradicions del municipi”.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *