Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello LOCAL

El Campello serà dissabte seu del Torneig Autonòmic de “perxa”

El Campello serà, aquest cap de setmana, seu de la fase final dels Jocs Escolars de la Generalitat Valenciana, en la modalitat de «perxa”, que se celebrarà al carrer Trinitat, a partir de les 10,00 h. del matí de dissabte.

L’organització del campionat corre a càrrec del club de Pilota Valenciana, en col·laboració amb la Regidoria d’Esports i hi participen equips benjamins de les localitats de Beniarbeig-Verger, Gata de Gorgos i La Nucia, a més del conjunt campeller, com a amfitrió.

Les partides es disputen al millor de 5 jocs i l’equip del Campello estarà compost pels jugadors: Hugo Casallo i Pepe Palomares, Marc Alberola, Pere Giner i Ivan Gómez.

Segons Josep Antoni Martínez, president de la veterana entitat manomanística, ha estat complicada l’obtenció de la seu d’aquesta modalitat, degut a que la majoria d’equips pertanyen a la part septentrional de la  província d’Alacant, motiu pel qual les competicions se solen celebrar a localitats de les comarques de La Marina. Per aquest motiu espera una bona resposta de l’afició campellera.

Programa de competició de dissabte, 20 de maig, al carrer Trinitat:

10,00h.- El Campello versus La Nucia

10,30h.- Beniarbeig-Verger vs. Gata de Gorgos

11,00h.- El Campello vs. Beniarbeig-Verger

11,30h.- La Nucia vs. Gata de Gorgos

12,00h,- Gata de Gorgos vs. El Campello

12,30h.- Beniarbeig-Verger vs. La Nucia

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *