Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello LOCAL

Hugo Casallo, del Club de Pilota del Campello, a la fase final de ‘raspall’

Després d’una invicta fase de classificació, el jugador benjamí ‘A’ del club de Pilota Valenciana del Campello, Hugo Casallo, s’ha guanyat un lloc a fase final dels Jocs Escolars de la Comunitat Valenciana en la modalitat de «raspall».

Al llarg de la jornada de diumenge al trinquet d’Ondara, el representat campeller s’ha imposat a Diego (Gata de Gorgos), Vicent (Ondara) i Lluís (Gata de Gorgos), en una matinal impecable del jove pilotaire, que ve a confirmar els pronòstics que li auguren un gran futur en aquesta modalitat del nostre esport nacional.

No tingué la mateixa fortuna el jugador Marc Alberola, de l’equip aleví ‘A’, que tot i fer un digne paper, no pogué accedir a la següent eliminatòria.

En acabar la contesa el monitor esportiu, alhora que president del Club, Josep Antoni Martínez, mostrava la seva satisfacció per l’excel·lent paper dels seus deixebles  

‘Que és molt més meritós tractant-se d’equips de les Marines, que compten amb grans instal·lacions esportives adequades i potents suports institucionals, mentre nosaltres ens hem de conformar amb un trinquet deteriorat i mancat de serveis’.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *