Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello

Emotiu homenatge de l’Agrupació de Veterans a Tomàs Moñinos

La vesprada del passat dissabte, 25 de novembre, l’Agrupació de Veterans FC el Campello, va retre un multitudinari i emotiu homenatge a l’exjugador Tomàs Moñinos Climent

Homenatge de l’Agrupació de Veterans a Tomàs Moñinos | AVEC

L’acte, es va celebrar als salons del restaurant ‘Mash’ de la localitat de El Campello, i van assistir més de seixanta persones.

En acabar el dinar de germanor, Josep L. Giner, president de l’Agrupació, va fer una semblança futbolística de Tomàs Moñinos, jugador i directiu de l’Atlètic Campello, primer, i del Club Deportivo, després, als anys seixanta i setanta, al temps que li lliurava una placa commemorativa de la efemèride.

Per la seva banda, el directiu Manuel Alcaraz ‘Mauri’, company d’equip i aventures per aquells anys de futbol no federat, recordava anècdotes viscudes en aquella època de camps de terra i molt de joc de contacte, en el que l’homenatjat destacava per la seva tasca de migcampista defensiu.

José Tomàs Moñinos Baeza, va tancar l’entranyable trobada agraint la deferència que s’havia tingut amb son pare, superat emocionalment per les mostres d’estima rebudes i el recolzament de tota la seva família que l’arropava.

Homenatge de l’Agrupació de Veterans a Tomàs Moñinos | AVEC

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *