Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello

Vicent Garcia Soler, nou president del Club de Pilota Valenciana

El passat pont festiu ha servit per presentar el nou equip directiu del Club de Pilota Valenciana del Campello, que encapçala Vicent Garcia Soler

Nova Junta de l’equip

Entre els actes programats en la tradicional jornada dedicada al soci, cal destacar una competició de ‘pilota grossa’, entre els jugadors amateurs i dels equips base, per celebrar el recent títol de campions autonòmics de la especialitat, en tercera categoria.

Tot seguit tingué lloc l’assemblea extraordinària de l’entitat en què es formalitzà l’aprovació de la nova junta directiva, quedant de la següent manera:

  • President, Vicent Garcia Soler; Vicepresident, Julià G. Soler; Secretari, Pakito Gràcia Terol; Tresorer, Antoni Calvo Marco; i com a vocals, Víctor Baeza; Miquel Aleixandre i Josete Berenguer.

Un dinar de germanor, on coincidiren les directives entrant i eixint, jugadors, socis i aficionats, entre els que destacava el degà dels mariners del Campello, Rafael Galvañ, convidat d’honor als seus quasi 99 anys, va posar colofó a la festiva jornada.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *