Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello

El Club Pilota Valenciana El Campello s’inicia en la nova temporada amb emoció i amb un nou integrant a l’equip

La nova temporada rebrá el nom de «Pilota al Carrer» i traurà campionats apasionants

El Club Pilota Valenciana El Campello ha donat el tret de sortida a la seva pretemporada amb entusiasme i determinació en vista de la propera i prometedora temporada 2024. Amb l’emoció a flor de pell, l’equip s’enorgullix de compartir l’escenari amb un nou jugador, Genoves II, que ocuparà el paper crucial de «banca» en l’equip de 2a llargues.

El debut de Genoves II està programat per al proper diumenge 28 al Carrer Trinitat, amb dues partides programades per als aficionats de la pilota valenciana. A les 11h, el públic podrà gaudir d’una intensa partida de 2a categoria, seguida per una altra partida a les 16h en la 3a categoria. Aquesta jornada promet ser plena d’emocions i acció palpitant.

L’equip del Club Pilota Valenciana El Campello convida a tots els amants de la pilota valenciana i als residents locals a unir-se a ells en aquest moment emocionant. L’entusiasme és alt i l’equip confia a fer una gran temporada, amb Genoves II afegint una dimensió única al seu joc.

Amb el suport del públic, l’equip espera afrontar els desafiaments amb determinació i demostrar el seu talent al Carrer Trinitat. Que comenci la temporada 2024 amb força i esperem veure molts seguidors apassionats donant suport a aquest emocionant viatge esportiu.

Lliga Llargues i Palma 2024 | Club Pilota Valenciana El Campello

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *