Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello

L’equip de llargues del Club de Pilota Valenciana es col·loca líder de 2a

2a categoria
3a categoria

El primer equip del Club de Pilota Valenciana del Campello, confirmant el pronòstics, es va imposar per un contundent 1 joc a 10, a Finestrat, i es col·loca líder de la segona categoria en la Lliga Provincial a ‘Llargues’, que organitza la Diputació Provincial d’Alacant.

Diumenge a la localitat de la Marina, amb un carrer expectant per la presencia de Genovés II, fixatge estrela del club campeller, el conjunt del Campello, conformat per l’esmentat Genovés II, al traure, i perfectament secundat per Mario Berenguer, Carlitos Tendero, Josete Berenguer i Dani Ramos, ‘el nap’, van demostrar que enguany es poden acomplir les expectatives i lluitar per tornar a l’elit del nostre esport nacional. Per altra banda, dissabte a la vesprada, aquesta vegada a Crevillent, l’equip de tercera, tot i fer una bona partida, només va aconseguir treure un punt de la ciutat de les estores, en caure per 10 jocs a 7.

Els  nostres formaren amb la banca Pasqualet Martínez, i al rest, Vicent Gª Soler, ‘verga’, Andreu Giner, Xavier Juan i Fran Puig

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *