Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello

Genovés II capitaneja la contundent victòria del Club de Pilota del Campello

Amb aquest nou triomf, l’equip campeller es manté al capdavant de la classificació en la segona categoria de la Lliga Provincial a ‘Llargues’, que organitza la Diputació Provincial d’Alacant

2a-2

L’expectació despertada en l’afició local, pel fitxatge estrela del primer equip del Club de Pilota Valenciana del Campello, va congregar, diumenge al de mati, nombrós públic al carrer Trinitat, ansiós de poder presenciar el debut a la nostra localitat de tot un mite de la pilota. I la bona partida de Genovés II, va respondre a les expectatives, molt ben secundat per la resta de l’equip, que no donaren opció als de Sant Vicent.

Al remat, contundent victòria per 10 jocs a 1, amb l’esmentat Jose Cabanes, al traure i Mario Berenguer, Caros Tendero i Josete Berenguer, al rest.

2a-2b
3a-2

Cercant l’ascens a l’elit

Jose Cabanes i Corcera, conegut esportivament per ‘Genovés II’, va decidir posar fi a la seva carrera professional l’agost de 2022, després de 25 anys al cim de l’esport valencià, i encara que tenia diverses ofertes, la seva gran amistat amb un altre mite de la pilota valenciana, el campeller ‘Martines’, i la llarga relació amb el nostre Club, que es remunta a la seva adolescència, ha fet que declinés altres demandes i s’hi sumés a la iniciativa de la nova junta directiva, que té entre els seus objectius tornar a disputar el títol de Lliga, del que el Campello ha estat 9 vegades campió entre 2002 i 2010.

Al mateix escenari,  però en sessió vespertina, l’equip de tercera no va aconseguir puntuar davant Tibi, que va acabar guanyant per 5 jocs a 10. Els  nostres formaren amb la banca Pasqualet Martínez, i al rest, Vicent Gª Soler ‘verga’, Toni Gràcia, Andreu Giner i Dani Ramos ‘el nap’.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *