Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello

Cap de setmana rodó per als equips del Club de Pilota del Campello

La represa de la Lliga Provincial a ‘Llargues’, que organitza la Diputació Provincial d’Alacant, després de l’ajornament de la passada jornada en solidaritat amb la tragèdia de València, ha resultat de lo més productiva per als equips campellers. 

Dissabte a la vesprada, amb la ja habitual presencia d’aficionats, atrets per la presència de Genovés II en les nostres files i desitjosos de gaudir d’un espectacle de primera categoria, l’equip del Club de Pilota Valenciana del Campello va complir amb les expectatives i en una nova demostració de saber fer, no donant opció als representants de la Nucia i, malgrat la baixa del primer ‘rest’, Mario Berenguer, s’imposaren per 10 jocs a 1, resultat que s’ha vingut repetint des que ha començat el campionat.

Amb l’esmentat Jose Cabanes, al traure i, Carlos Tendero, Dani Moñinos i Josete Berenguer, al rest, els nostres confirmaren les esperances de retorn a l’elit i es mantenen al capdavant de la classificació.

Cap de setmana rodó per als equips del Club de Pilota del Campello | 2a 4

Triomf de l’equip de 3a

Pel que fa a l’equip de tercera, diumenge al de matí es desplaçaren a Agost on, tot i el fort vent que feia molt dificultosa la partida, disputaren la jornada corresponent amb excel·lent nota, aconseguint la primera i contundent victòria, per 3 jocs a 10, emportant-se els tres punts i escalant fins el 4rt lloc de la taula classificatòria.

Pasqualet Martínez, al traure i Vicent Gª Soler ‘verga’, Toni Gràcia, Andreu Giner, Dani Ramos ‘el nap’ i Ivan Gómez, al rest, demostraren que estan trobant el lloc al carrer i traduint al marcador la millora en el joc.

Cap de setmana rodó per als equips del Club de Pilota del Campello | 3a 4

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *