Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello

Bones notícies al Club de Pilota Valenciana del Campello

Els infantils del Club de Pilota ‘ixen’ al carrer en l’Autonòmic

L’equip infantil de l’Escola del Club de Pilota del Campello s’ha estrenat al carrer, en la fase classificatòria dels XLII Jocs Esportius Autonòmics, en la modalitat de ‘Raspall’, disputada dissabte a Finestrat.

Coincidint amb els sèniors, però en la bonica localitat de la Marina Baixa, els jugadors de l’Escoleta, Alberto Frigenti i Rubén Pina -Anna Puig no ha pogut assistir- han ‘eixit’ per primera vegada a disputar una competició al carrer, comprovant ‘in situ’, que és molt més complicat que el trinquet, per les irregularitats de l’asfalt i, tot i no haver puntuat, la resposta ha estat molt positiva, segons destacava Josep A. Martínez, entrenador i responsable dels equips base campellers, qui es mostrava molt satisfet pel rendiment ofert pels nostres infantils.

Els infantils del Club de Pilota ‘ixen’ al carrer en l’Autonòmic

L’equip de llargues del Club de Pilota continua liderant la categoria

Es perllonga la bona ratxa de l’equip de 2a del Club de Pilota Valenciana del Campello i va tornar a guanyar de manera contundent, aquesta jornada enfront el Finestrat, dins la Lliga Provincial a ‘Llargues’, campionat patrocinat per la Diputació Provincial d’Alacant.

El tradicional carrer Trinitat fou l’escenari de la partida que, degut a la qualitat dels jugadors campellers, va oferir moments de gran vistositat, que foren premiades amb forts aplaudiments pels afeccionats, que estan gaudint aquesta temporada, com feia temps que no succeïa.

Els nostres que formaren amb la banca Genovés II i restant, Mario Berenguer, Carlitos Tendero i Josete Berenguer, tornaren a demostrar que, si no passa res anormal, tenen l’ascens a tocar i s’imposaren als finestratins per un contundent 10 jocs a 2.

El resultat els consolida al capdavant de la classificació.

L’equip de llargues del Club de Pilota continua liderant la categoria

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *