Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello

El Club de Pilota del Campello líder de la lliga regular

El Club de Pilota del Campello líder de la lliga regular | 2a

L’equip de segona del Club de Pilota Valenciana del Campello, amb la soferta victòria de dissabte, ha assolit el liderat virtual de la Lliga regular, a falta de dues jornades per a la fi de la fase ordinària i el situa amb avantatge de cara al ‘play-off’ d’ascens a la màxima categoria.

Dissabte de matí, per allò de la celebració del pseudo mig any –per definició li correspon al mes d’abril-, es va disputar al carrer Trinitat una emocionant i de vegades tensa partida (per la sobreexcitació dels jugadors visitants), atès que, de vèncer els de la Rectoria, es situaven en disposició de disputar el liderat als campellers.

Després d’un inici plàcid i un final estressant, el Campello, amb Genovés II, al traure; i Mario Berenguer, Carlitos Tendero i Josete Berenguer al rest, que sempre anaren per davant en el marcador, van acabar imposant-se per deu jocs a huit, encara que es deixaren ‘l’averatge’ particular.

Els de tercera fora del ‘play-off’

Pel que fa als de tercera, amb la banca Pasqualet Martínez, i al rest, Toni Gràcia, Vicent ‘verga’, Andreu Giner i Fran Puig, poc pogueren fer, a banda de salvar l’honor, davant els de Xaló, que ja els havien guanyat la partida d’anada, en la fallida lluita per pujar a segona categoria.

3a

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *