Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello

Torneig ‘Festes del Carme’ amb jugadors professionals

El torneig ‘Festes del Carme’, que ha organitzat el Club de Pilota Valenciana del Campello, sota el patrocini de la Regidoria d’Esports local, compta enguany amb la participació de jugadors professionals del nostre esport nacional.

La extraordinària partida de ‘llargues’, estarà precedida pel trofeu de ‘raspall’ que disputaran els equips base de l’Escola de pilota del club campeller, que tindrà lloc diumenge, dia 7, al carrer sant Pere (davant l’estanc), a partir de les 18.00 h.

En acabar començarà un espectacular passa carrer pel Passeig marítim, a càrrec de la banda de música de l’Associació Musical ‘La Nova’, que col·labora desinteressadament en l’esdeveniment.

Tot seguit, a les 19.00 h., començarà la gran partida de ‘llargues’, que comptarà amb un extraordinari cartell replet de professionals, encapçalats per Genovés II, conformant dos equips en què hi participen també jugadors del Club de Pilota que han format part dels conjunts de les competicions de Lliga.

Rojos: Genovés II, al traure; i els ‘restos’, Hèctor, Carlos, tots tres professionals; Carlitos, ‘contrarest’ i Andreu, ‘punter’.

Blaus: Toni Calvo, ‘banca’ local; Pere Roc i Santi, ‘restos’ professionals; Toni Gràcia i Josete, completen el quadre.

            El torneig és d’entrada lliure i el president de la veterana entitat manomanística, Vicent Garcia Soler, fa una crida, tant als aficionats locals com als visitants, perquè acudisquen al carrer sant Pere, amb la total garantia que podran gaudir d’un espectacle de pilota valenciana de primera categoria.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *