Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

Mutxamel

Compromís per Mutxamel denuncia un ple buit de continguts

Compromís per Mutxamel

El primer ple de l’any s’ha caracteritzat per l’escàs contingut de l’ordre del dia i la decebedora resposta del alcalde a una veïna de la urbanització de l’horta en referencia a la solució als robatoris que estan patint.
Un ple en el que tan sols es varen tractar qüestions de pur tramit administratiu junt a dos mocions, una presentada pel Pp en defensa del transvasament Tajo-Segura i altra conjunta de Compromís, PSOE i Podem, per la correcta utilització del topònim Mutxamel.
Las corporació municipal de Mutxamel en 1989 adoptava l’acord de fer oficial com a denominació única el topònim Mutxamel. És important destacar que al cap de trenta anys organismes oficials, empreses, mitjans de comunicació, inclòs nouvinguts continuen utilitzant de manera errònia la denominació de «Muchamiel» . Per això aquesta moció en la que s’insta a que l’Ajuntament de Mutxamel vetle per la correcta utilització del nom del nostre poble. Segons Conxi Martínez, regidora de Compromís « El nom d’un poble és un dels bens patrimonials més grans que hi ha»
D’altra banda des de compromís es considera lamentable la resposta de l’Alcalde a una veïna de la urbanització de l’Horta, com a única solució a aquesta onada de robatoris que estan patint les distintes urbanitzacions de la localitat, haja sigut la col·locació d’unes videocàmeres.
Indubtablement des de Compromís entenem la inseguretat la indefensió i el sentiment d’abandonament que senten els veïns i veïnes el quals a dia de hui no han rebut cap solució tranquil·litzadora a aquesta situació tan alarmant. Una vegada més es posa de manifest la problemàtica que pateixen els habitants de les urbanitzacions que paguen com a veïns de «primera» i reben serveis com habitants de «segona»
Finalment, Lluís Pastor portaveu de Compromís diu que «les solucions passen per reforçar la plantilla de la Policia Local en nombre d’agents i dotant-los dels mitjans necessaris per desenvolupar la seva tasca i incrementar així la vigilància en totes les zones de la població».

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *