Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

Educación San Vicente del Raspeig

L’IES María Blasco participa en el programa “Rosquilletres” d’À-Punt TV

L’alumnat de l’IES Maria Blasco de Sant Vicent del Raspeig ha participat en el concurs juvenil en què els estudiants de 3r d’ES0 posen a prova la seua habilitat a l’hora de lletrejar paraules en valencià i resoldre jocs lingüístics enginyosos. En cada programa, presentat per Laura Sanchis, competeixen dos equips diferents de centres educatius de la Comunitat Valenciana que acumulen punts per a arribar a la gran final.

 En cada temporada del “Rosquilletres” un grapat d’equips (format per 3 alumnes d’un centre educatiu) s’enfronten per aconseguir ser els primers del rànquing de la seua zona i poder passar a la fase següent.

Les representants del nostre institut han sigut les alumnes Noelia Navarro Cutillas, Ainhoa García Troitiño i Helen Margaryan, les quals, acompanyades per les amigues i els amics de classe i per la seua professora Núria Soliveres s’han desplaçat a la veïna població d’Asp per a enregistrar en el teatre Wagner la versió televisiva del programa.

Per descomptat, ha sigut una experiència molt enriquidora, hem aprés de llengua i, el més important, ens hem divertit amb la millor companyia.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *