Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

LOCAL Mutxamel

Aprovada la moció presentada per Compromís Mutxamel per reconeiximent del a República Àrab Democràtica i en Solidaritat amb el Poble Saharaui

Compromís per Mutxamel ha presentat una moció per a Instar al President Espanyol a rectificar públicament el canvi de posició respecte al reconeixement del poble sahrauí i a treballar des de la responsabilitat legal i històrica per acompanyar el procés polític de negociació amb el nou enviat personal de Nacions Unides. Així com reconèixer la sobirania de la República Àrab Sahrauí Democràtica i la legitimitat del Front Polisàrio com a únic representant democràtic del poble sahrauí.

D’altra banda Compromís per Mutxamel ha votat en contra de la segregació d’una porció de parcel·la de titularitat municipal i cessió d’ús a favor del Consorci Pla Zonal de Residuos7 per a la instal·lació d’Ecoparc al Parc Industrial Riodel. Un punt que ja en el plenari anterior es va retirar de l’ordre del dia perquè es pretenia negociar una contraprestació, negociació que no s’ha portat a terme.

Des de Compromís per Mutxamel estem a favor d’un ecoparc, però ja que la parcel·la és de titularitat municipal, cal arribar a un acord per al benefici dels veïns i veïnes de Mutxamel. Segons Lluís Pastor, portaveu de Compromís per Mutxamel: “no es tracta de demanar un milió d’euros, però sí que a l’hora de contractar al personal que treballarà en l’ecoparc se tinga en compte els veïns i veïnes de Mutxamel o una contraprestació econòmica, per exemple; però ho tornen a portar al plenari, sense haver obtingut cap contraprestació. Un altre espai públic que l’ajuntament de Mutxamel regala a canvi de no res, una planta de residus que admetrà tots els de la comarca”.

També ens vam posicionar en contra de la nova imatge corporativa perquè és un canvi innecessari i costós per al veïnat de Mutxamel.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *