Somos L'Alacantí

El nuevo periódico de la comarca

COMERCIO DE SAN VICENTE

DEPORTES El Campello LOCAL

L’equip de ‘Llargues’ del Campello se situa segon de grup

Cap de setmana majoritàriament positiu per al Club de Pilota Valenciana del Campello, que se saldà amb els triomfs dels dos equips de ‘llargues’ i un nou l’entrebanc del de ‘palma’.

Dissabte vesprada, l’equip la ‘modalitat reina’ de 2a, es va desplaçar a Agost, i Toni Calvo, al traure i Jordi Espí, Vicent ‘verga’ i Toni Gràcia, al rest, s’imposaren per un contundent 3 a 10 als agostencs, en una altra demostració del bon moment que estan travessant i que els ha portat a situar-se segons de grup i amb possibilitats de lluitar pel ‘play-of’ d’ascens.

La partida de diumenge vesprada, que el conjunt de ‘Llargues’ de 3a categoria disputà al carrer Trinitat, fou motiu de doble satisfacció. En primer lloc pel triomf clar i contundent enfront Xaló, per 10 jocs a tres; i segon per l’evolució que al llarg del torneig estan experimentant la ‘banca’ Pasqual Martines, i els ‘restos’, Andreu Giner, Xavier Juan i Fran Puig.

A les antípodes s’hi troba l’equip de ‘palma’, que ha sofert un nou entrebanc, en aquesta ocasió a Tibi, on perderen per 10 a 5 i ara se situen a mitjan taula.

DEJA UNA RESPUESTA

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *